Antena Căutare

Profesoară din Focșani, acuzată că a bătut cu pumnii un elev, sub privirile îngrozite al mamei acestuia: „Se uita la mine și îmi cerea ajutorul”

O mamă din Focșani acuză o profesoară de limbă engleză că i-a bătut cu pumnii fiul de clasa a cincea. Elevul agresat a ajuns la psiholog din cauza traumei suferite, spune mama sa. 

O mamă din Focșani acuză o profesoară de limbă engleză că i-a bătut cu pumnii fiul de clasa a cincea. Elevul agresat a ajuns la psiholog din cauza traumei suferite, spune mama sa.

Incidentul ar fi avut loc pe holul școlii, chiar în fața sălii în care învață băiatul de clasa a cincea. Profesoara și-ar fi ieșit din fire după ce mama elevului i-ar fi cerut explicații pentru nota pe care i-a dat-o fiului ei la un test.

„Doamna profesoară și-a ieșit din fire și mi-a lovit copilul. Îi ținea lucrarea în mâini și îi zicea că dacă vrea nota zece, îi dă ea zece. Mi l-a lovit, efectiv, cu pumnii în stomac.

În timp ce era lovit, se uita îngrozit la mine și îmi cerea ajutorul, iar eu nu puteam să reacționez. Am rămas blocată din cauza a ceea ce se întâmpla acolo”, a declarat mama copilului.

Directoarea școlii a refuzat să comenteze cazul, deși părinții copilului agresat au făcut plângere la Inspectorat. Un alt profesor recunoaște că a fost demarată o anchetă internă, dar are doar cuvinte de laudă pentru colega acuzată de violență.

sursa: antena3.ro

Apare o nouă evaluare pentru elevii din România! Când va avea loc testarea... Preoți, măicuțe și studenți la Teologie au dat „Picături de viață”. Alătură-te și tu campaniei și stopează criza de sâng...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x