Antena Căutare

Provocare medicala: O echipa de doctori clujeni a extirpat o tumora de 18 kilograme

O echipa de medici clujeni lupta sa-i redea viata unei batrane. Acestia trebuie sa indeparteze o tumora de 18 kilograme care o chinuie cumplit pe femeia de 71 de ani.

UPDATE 19:22 Medicii au reusit sa indeparteze tumora gigant. Pentru ca tesutul nou format afectase si alte organe, doctorii au fost nevoiti sa-i scoata femeii uterul, intestinul subtire si uretra.

Femeia are 65 de kilograme, iar tumora are 18. In urma cu doua ore, o echipa de medici a intrat in sala de operatii sa incerce sa-i ofere femeii o batranete linistita. Pacienta abia mai putea sa mearga.

“E o interventie destul de complicata. Cert este ca tumora se intinde de la diafragma pana la pelvis”, a declarat medical Mihai Lucan.

De la Craciun, femeia a inceput sa aiba dureri insuportabile in zona abdomenului. Pana astazi, au tot chinuit-o. Nu a mers la medic pana cand n-a mai putut de durere. Medicii spun ca operatia va dura cel putin patru ore.

Un baietel din Bacau este, de patru ani, copilul de suflet al medicilor si asistentelor care-l trateaza... O fetita de patru ani din Timisoara sufera de o forma rara de epilepsie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x