Antena Căutare

Atenție mare, șoferi! Sunt restricții de circulație pe autostrăzile A1 și A2. Când va reveni totul la normal

Circulaţia autovehiculelor este restricţionată pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 273+800 de metri, unde sunt efectuate lucrări la rosturile de dilataţie, traficul desfăşurându-se alternativ pe cele două benzi, pe sensul către Deva, vineri, până la ora 18.00.

Circulaţia autovehiculelor este restricţionată pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 273+800 de metri, unde sunt efectuate lucrări la rosturile de dilataţie, traficul desfăşurându-se alternativ pe cele două benzi, pe sensul către Deva, vineri, până la ora 18.00, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

De asemenea, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa au loc lucrări de trasare a marcajelor rutiere între kilometrii 152 şi 146, pe banda a doua a sensului către Capitală, până la ora 12.00.

În aceste împrejurări, Centrul Infotrafic recomandă şoferilor să sporească atenţia la volan, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie şi să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Edificii din București iluminate în roșu la aniversarea Special Olympics! 50 de ani de la prima ediție a Jocuri Internaţ... VOUCHERE DE VACANŢĂ 2018: Ce se întâmplă cu tichetele în august...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x