Antena Căutare

România s-a cutremurat de Mărțișor. Patru seisme au avut loc în prima zi a lunii martie, într-un interval de câteva ore 

Pământul s-a cutremurat în repetate rânduri duminică, pe 1 martie, când România a fost lovită de patru seisme, ce au avut loc într-un interval de doar câteva ore, anunță Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

România s-a cutremurat de Mărțișor. Patru seisme au avut loc în prima zi a lunii martie, într-un interval de câteva ore 
România s-a cutremurat de Mărțișor. Patru seisme au avut loc în prima zi a lunii martie, într-un interval de câteva ore

Conform sursei citate, ultimul seism produs în România a avut loc duminică seară, la ora 20:37, în Valsui, având magnitudinea de 2 grade.

Val de cutremure în România, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Două seisme s-au produs la interval de câteva ore

De asemenea, un alt cutremur cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter a avut loc, duminică, în județul Bihor. Potrivit INCDFP, seismul a avut loc la ora 18.09 în județul Bihor la adâncimea de doi kilometri. Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe Oradea (42 km), Arad (80 km), Debrecen (100 km), Cluj-Napoca (117 km), Timișoara (122 km).

Alte două cutremure au avut loc în cursul zilei de duminică, în zona seismică Vrancea. Primul seism a avut magnitudinea de 3,2 pe scara Richter, iar cel de-al doilea de 3. Ambele, însă, s-au produs la adâncimea de 111 kilometri, respectiv 112.

„Zgomote ciudate”, înregistrate pe Marte de sonda InSight. Specialiștii NASA, teorii contradictorii!

Un cutremur cu magnitudinea de 3 grade a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în județul Bihor, potrivit Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Acesta este al patrulea seism produs în mai puțin de 48 de ore.


Experiment Observator! A cincea zi de izolare pentru Valentin Stan! Cum arată viața unui suspect de coronavirus?... Simulare BAC martie 2020: Reguli pentru testările de la sfârșitul lunii. Ce trebuie să știe elevii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x