Antena Căutare

România s-a zguduit de Moș Nicolae! Două cutremure s-au produs în această dimineață

Două cutremure s-au înregistrat în această dimineață, în zona seismică Vrancea, ambele având magnitudine mică, de 2, respective, 2, 3 pe Richter.

Două cutremure s-au înregistrat în această dimineață, în zona seismică Vrancea, ambele având magnitudine mică, de 2, respective, 2, 3 pe Richter.

Astfel, conform Institutului Național de Fizică a Pământului, primul seism a avut loc, duminică dimineaţa, la ora 6.28 şi s-a produs în zona seismică Vrancea, la 10 kilometri adâncime și a avut o magnitudine de 2 pe Richter.

Cel de-al doilea cutremur s-a produs la ora 8.47, în judeţul Buzău şi a avut o magnitudine de 2,3 pe Richter.

Cel mai mare cutremur din ultimii 10 ani a avut loc anul trecut în noiembrie şi a avut o intensitate de 5,7 şi s-a produs în zona Vrancea, dar s-a resimţit şi în Capitală.

Vremea se menține frumoasă în toate regiunile, însă un val de aer polar va traversa țara! Când vor scădea temperaturile... Tragedie într-un imobil deținut de Lucian Bute, în Canada! Două persoane și-au pierdut viețile, iar o alta este în stare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x