Antena Căutare

România s-a zguduit de-a binelea! Cutremur în Vrancea, este al patrulea în mai puţin de două zile

S-a detectat un nou cutremur în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, la ora 04:57, potrivit site-ului EarthBot.ro

S-a detectat un nou cutremur în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău, la ora 04:57, potrivit site-ului EarthBot.ro

Noul cutremur a avut magnitudinea de 2.5 pe scara Richter. Cel mai puternic seism din ultima perioadă a avut loc miercuri seară, tot în Vrancea şi a avut o magnitudine de 4,5 pe Richter.

Cutremul s-a produs la o adâncime de 145 de kilometri şi a fost resimţit în mai multe oraşe.

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter a avut loc, și joi, la ora 03.45, în Marea Neagră, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul s-a înregistrat la o adâncime de 27 de kilometri. Un seism cu magnitudinea 4,6 pe scara Richter s-a produs, miercuri seara, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 145 de kilometri, potrivit Institutului Naţional de Fizica Pământului.

Un cutremur cu magnitudine asemănătoare s-a produs pe 14 martie, în judeţul Vrancea, şi a avut o magnitudine de 4,6 pe scara Richter.

Nu vei pleca nici la munte, nici la mare? Poți merge la Festivalul ''Micul cel mare'' în București, pe 1 mai. Surprizele... METEO în următoarele două săptămâni!Vremea O IA RAZNA ȘI devine INSTABILĂ, Urmează PLOI TORENȚIALE și o lună MAi rece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x