Antena Căutare

România, zguduită de cutremure! Al cincilea seism s-a produs în urmă cu puțin timp

Al cincilea cutremur s-a înregistrat duminică, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 190 de kilometri. Ce anunță specialiștii?

Al cincilea cutremur s-a înregistrat duminică, în judeţul Vrancea, la o adâncime de 190 de kilometri. Ce anunță specialiștii?

Potrivit datelor transmise de Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), un cutremur cu magnitudinea de 4,1 grade s-a produs, duminică seară, în judeţul Vrancea.

Seismul a fost înregistrat la ora 21:40:03, la o adâncime de 190 de kilometri.

România, zguduită de cutremure! Al cincilea seism s-a produs în urmă cu puțin timp

”Intensitatea cutremurului în zona epicentrala a fost de II grad(e) Mercalli. Cutremurul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (37km), Nehoiu (42km), Slănic-Moldova (45km), Târgu Secuiesc (47km), Tîrgu Ocna (52km)”, a transmis INCDFP, informează news.ro.

Acesta este al cincilea cutremur înregistrat duminică. Trei au fost în judeţul Vrancea, unul în Buzău şi unul în Marea Neagră.

Ce a pățit o taximetristă din Pitești care a anunțat curse gratuite pentru votanți!... Program Papa Francisc în România, traseul complet al Suveranului Pontif. Unde poate fi văzut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x