Antena Căutare

Scafandrii militari s-au alăturat operațiunii de căutare a elevului dispărut în mare, în Mamaia

Operațiunea de căutare a elevului Colegiului Militar din Craiova, dispărut în mare marți după-amiază, a fost reluată. Adolescentul este căutat de 24 de scanfandri militari.

Operațiunea de căutare a elevului Colegiului Militar din Craiova, dispărut în mare marți după-amiază, a fost reluată. Adolescentul este căutat de 24 de scanfandri militari.

Colegii elevului dispărut marți în apele mării s-au alăturat operațiunii de căutare. Cu toate că șansele ca adolescentul în vârstă de 16 ani să fie găsit în viață sunt minime, scafandrii militari și specialiștii de la ISU Dobrogea s-au alăturat acțiunii de recuperare a acestuia.

Potrivit Ministerului Apărării, Iosif-Corneliu Mitroi, elev al Colegiului Militar Naţional „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut, marţi, 28 mai, pe o plajă din staţiunea Mamaia. Elevul participa la „Şcoala de vară” organizată de Direcţia informare şi relaţii publice a Ministerului Apărării Naţionale în perioada 28-31 mai, în garnizoana Constanţa, şi se afla în timpul liber alături de colegii săi şi profesorul însoţitor.

Sursa video: Antena 3

Ei sunt cei doi adolescenți care au călcat în picioare un copil în Botoșani: "Îl știu, e poamă rea ca taică-su!&quo... Măsuri speciale pentru vizita Papei Francisc. Restricții pe mai multe artere de circulație, începând de joi seara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x