Antena Căutare

Se deschide Autostrada Urbană! Ce au descoperit reporterii, cu câteva ore înainte de lansare

Atenție, șoferi! Cea mai aşteptată autostradă a anului dă testul traficului, în nordul Capitalei! Ziua de vineri va fi una crucială! Ce s-a descoperit, cu câteva ore înainte de marea lansare?

Se deschide Autostrada Urbană! Ce au descoperit reporterii, cu câteva ore înainte de lansare
Autostrada Urbană va fi deschisă! Mii de şoferi vor da testul traficului

Atenție, șoferi! Cea mai aşteptată autostradă a anului dă testul traficului, în nordul Capitalei! Ziua de vineri va fi una crucială! Ce s-a descoperit, cu câteva ore înainte de marea lansare?

Vineri, în ziua lansării, mii de şoferi s-ar putea înghesui pe Autostrada Urbană, un drum de mare viteză care se termină. la semafor. Într-o şosea supraaglomerată, care va fi lărgită abia la sfârşitul lui 2019. După şase amânări şi trei ani de întârziere, şoferii nu mai au răbdare şi scurtează drumul spre serviciu direct prin câmp.

Cei 3,3 kilometri de asfalt între centura Capitalei şi nordul Bucreştiului au fost astăzi periaţi metru cu metru. Iar la capătul şoselei s-a montat gazon. Sunt ultimele pregătiri, înainte de inaugurarea de mâine dimineaţă.

Va fi testul unui proiect aşteptat de prea mulţi ani. În mod normal cei trei kilometri de şosea de viteză vor prelua din traficul de pe centură. Pe aici ar putea intra chiar mâine mii de maşini care vin din localităţile aflate în nordul Bucureştiului. Inclusiv traficul din Voluntari va fi redirecţionat pe autostradă.

Costurile autostrăzii urbane au fost de peste 8 milioane de euro pentru fiecare kilometru construit. Autostrada urbană a fost intens mediatizată, pentru cele şase amânări din ultimii trei ani.

Prinşi cu orele în traficul sufocat din preajma şantierului, mulţi şoferi au renunţat să mai aştepte soluţii de la autorităţi. Au tăiat drumul spre serviciu direct prin câmp. Şi au făcut coloană chiar şi pe acolo.

Până acum România are puţin peste 800 de kilometri de autostradă. şi multe planuri. Alţi 5,3 kilometri de şosea de viteză ar putea lega ţara noastră de Ungaria, peste doi ani, după ce contractul a fost semnat astăzi.

Liftiera care și-a cerut porția din cadourile copiilor bolnavi de cancer a demisionat. Ce explicații are conducerea spit... Schimbări drastice în învățământ! Zeci de mii de profesori vor fi obligați să facă asta! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x