Antena Căutare

Șeful care pedepsește angajații întârziați. Ce le face celor care ajung mai târziu chiar și cu 1 minut de la începerea programului

În timp ce unii angajatori sunt interesați de eficiența angajaților și nu de ora la care aceștia încep programul de lucru, alții își penalizează muncitorii chiar și pentru câteva minute de întârziere.

un barbat care tine mana pe fata in timp ce un altul arata cu degetul spre ceasul de mana Galerie
În timp ce unii angajatori sunt interesați de eficiența angajaților și nu de ora la care aceștia încep programul de lucru, alții își penalizează muncitorii chiar și pentru câteva minute de întârziere. | Shutterstock.com

Un utilizator Reddit a distribuit o notificare postată de departamentul de resurse umane al firmei pentru care lucrează, prin care personalul e informat că nu vor mai fi tolerate întârzierile.

Citește și: Niciodată să nu-ți ascunzi banii și bunurile de valoare în aceste locuri din casă. Un fost tâlhar a explicat ce trebuie să faci

Șeful care pedepsește angajații întârziați. Ce le face

”Vă rugăm să fiți atenți când ajungeți târziu sau plecați mai devreme, nu există perioadă de grație și sunteți supuși unei măsuri disciplinare, deoarece se va ponta ca o zi de concediu”, se arată în anunț.

Angajaților li s-a spus că nu vor fi plătiți pentru ziua în care întârzie chiar și un minut. Nu numai că oamenii nu-și primesc banii, dar li se și cere să lucreze toată ziua.

”Ne așteptăm să fiți la post, gata de lucru, la începutul turei și să rămâneți acolo, cu excepția pauzelor sau sfârșitul programului”, au mai notat angajații de la resurse umane.

Citește și: Reacția unui artist, în timpul unui concert din Târgu Jiu, când s-a aruncat cu obiecte pe scenă. Polițistul local nu a intervenit

Pe baza mesajului a început o discuție lungă în mediul online. Mulți dintre utilizatorii Reddit au fost luați prin surprindere de regula strictă a companiei.

Deși punctualitatea la serviciu este un aspect destul de important, internauții au susținut că regula este prea dură și ar putea avea un impact chiar asupra angajaților care întârzie din motive serioase. În secțiunea de comentarii, oamenii nu au ezitat să critice compania.

"Asigură-te că bagi capul în biroul de resurse umane pentru a-i anunța că ai întârziat un minut, așa că te întorci acasă", a glumit un utilizator Reddit.

Un alt utilizator a împărtășit un incident similar cu fostul său angajator, care i-a spus că va trebui să rămână până târziu dacă întârzie chiar și un minut la serviciu.

"Am renunțat la acel loc de muncă și acum am un loc de muncă care este work-from-home, fără program fix. Întotdeauna există ceva mai bun acolo.", a explicat el.

Citește și: O femeie și câinele ei, urmăriți de urs pe o stradă din Brașov. Ce au surprins camerele de filmat, chiar în centrul orașului

"Urăsc această ipocrizie, se întâmplă la locul meu de muncă. Sunt deranjați dacă pleci cu câteva minute mai devreme atunci când nu mai ai nimic de făcut, dar cu siguranță sunt tăcuți când vor să începi tura mai devreme sau să rămâi câteva minute mai târziu pentru a termina un raport. 'Trebuie să fii un jucător de echipă', spun ei'", a intervenit un al treilea utilizator.

Reacția unui artist, în timpul unui concert din Târgu Jiu, când s-a aruncat cu obiecte pe scenă. Polițistul local nu a i... A urmat o rețetă de pe TikTok, însă în scurt timp a ajuns la urgențe. Ce a pățit o femeie și la ce ar trebui să fim aten...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x