Antena Căutare

Seful Serviciului de Metrologie Legala Tulcea, deferit justitiei de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a Elenei Albisteanu, sefa Serviciului Judetean de Metrologie Legala Tulcea, pentru mai multe fapte de coruptie.

Potrivit unui comunicat al DNA, Elena Albisteanu a fost deferita justitiei pentru luare de mita, fals intelectual savarsit in scopul de a ascunde o infractiune de coruptie, instigare la fals material in inscrisuri oficiale savarsit in scopul de a ascunde o infractiune de coruptie si fals material in inscrisuri oficiale savarsit in scopul de a ascunde comiterea unei infractiuni de coruptie.

Procurorii sustin ca, in 9 decembrie 2010, Albisteanu, in calitate de agent constatator si sef al Serviciului Judetean de Metrologie Legala Tulcea, a primit de la un denuntator, administrator al unei societati comerciale, suma de 300 lei pentru a nu-i aplica sanctiuni contraventionale prevazute in legislatia privind metrologia legala si in cea financiar fiscala.

"Pentru a ascunde fapta de coruptie si pentru a crea aparenta de legalitate a faptelor sale, inculpata Albisteanu i-a cerut unei subordonate sa falsifice buletinul de verificare metrologica emis pe numele firmei denuntatorului si a falsificat personal procesul verbal de control si procesul verbal de sanctionare contraventionala", potrivit unui comunicat DNA, citat de Agerpres.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Tulcea.

Articolul continuă după reclamă

Sursa: Jurnalul National

Spitalul Judetean Sibiu vinde fier vechi pentru a evita falimentul... Michael Jackson si Tupac Shakur, "inviati" de o revista W...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x