Antena Căutare

Sfâșietor! Trei italieni au condus 25 de ore ca să-i îndeplinească ultima dorință unei românce grav bolnave: aceea de a muri în țara ei

Trei italieni au fost îngeri păzitori pentru o româncă aflată pe patul moarte. Au condus 25 de ore în continuu, până-n România, să-i îndeplinească ultima dorinţă femeii.

Trei italieni au fost îngeri păzitori pentru o româncă aflată pe patul moarte. Au condus 25 de ore în continuu, până-n România, să-i îndeplinească ultima dorinţă femeii.

Bolnava, în fază terminală, voia să moară acasă, după ce-i revede, pentru ultima oară, pe cei dragi. Cu o ambulanţă, cei trei oameni cu suflet mare au adus-o, din Italia, în România, 2000 de kilometri, la Oneşti.

A fost însă cel mai lung şi mai greu drum făcut vreodată. La capătul lui, nu mai era nicio speranţă. 30 de ore. Atât i-au mai dat medicii italieni de trăit Nicolinei. Femeia, în vârstă de 69 de ani, era perfect conştientă că sfârşitul se apropie. Şi a implorat cu lacrimi în ochi, să moară acasă. Rugămintea bătrânei a impresionat-o pe infirmiera șefă din acea secție de spital.

Asistenta a făcut tot ce i-a stat în putere să-i îndeplinească româncei ultima dorinţă. A cerut ajutorul unei asociaţii de voluntari.

Un echipaj de ambulanţă, cu şofer şi asistent, au însoţit-o în drumul ei spre România. Cei trei n-au vrut să facă niciun popas pe drum.

"Ghinion, nu mai eşti preşedintele meu", la Cotroceni și ”Rezistăm. Jos corupția”, în Piața Victoriei! Românii... Folosești un card contactless? Ești ținta preferată a hoților! Ai putea rămâne fără bani într-o secundă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x