Antena Căutare

Sinucidere: Un barbat s-a spanzurat la Curtea Suprema

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost gasit spanzurat si fara suflare in arestul Inaltei Curtei de Casatie si Justitie (ICCJ) din Bucuresti, aflat la subsolul cladirii.

Potrivit primelor informatii, barbatul s-a spanzurat cu sireturile de la pantofi de usa incaperii in care astepta sa fie dus la proces.

Adrian Ovidiu Jorascu, barbatul care s-a spanzurat in locul de detiene al arestatilor din subsolul Instantei Supreme fusese condamnat la 12 ani de inchisoare de catre Tribunalul pentru minori din Brasov, pentru violarea unei fete de 9 ani, el facand recurs la ICCJ, care urma sa judece miercuri contestatia lui privind pedeapsa.

Jorascu a fost adus miercuri dimineata de la penitenciarul Rahova, pentru judecarea recursului sau care se desfasura la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Victor Ponta: Romania nu poate sa ratifice ACTA in momentul de fata... Avertizare de ploi torentiale si grindina: Vezi zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x