Antena Căutare

Șofer din Brașov, filmat când face manevre periculoase la volan! Cum a sfidat moartea | VIDEO

O cameră de bord a surprins inconştienţa unui şofer care circula pe Drumul Naţional 13, în Braşov. Omul a făcut o depășire ce i-a șocat pe ceilalți șoferi și un martor a filmat totul!

Șofer din Brașov, filmat când face manevre periculoase la volan! Cum a sfidat moartea | VIDEO
Depășire periculoasă, în Brașov

Mai precis, în localitatea Hoghiz, pe un sector cu o singură bandă pe sens, delimitată printr-un parapet din beton, conducătorul unei dubiţe a efectuat o depăşire extrem de periculoasă şi, de la sine înţeles, neregulamentară.

Zeci de metri a mers pe contrasens, adică dincolo de zidul despăriţitor. Spre norocul lui, nu a venit niciun şofer din faţă în acel moment.

Cel care l-a filmat şi a postat clipul pe Facebook spune că şoferul a intrat în depăşire înainte de a începe parapetul şi a fost nevoit să o ţină tot aşa până s-a terminat zidul despărţitor.

Femeie moartă pe ringul de dans, la Cluj! Momente de groază la Revelionul primăriilor | VIDEO... Ministrul Educației a dat buzna într-o clasă și a certat-o pe profesoară! De la ce a pornit totul: „Elevii pot depune mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x