Antena Căutare

Casa celebrei cântărețe Emilia Dorobanțu, în flăcări. Costumele de mii de euro s-au făcut scrum

Deşi noul an trebuia să aducă fericire şi împlinire, din păcate şi Emilia Dorobanțu trece prin clipe grele. Casa vedetei din judeţul Olt, în care locuiesc părinţii acesteia, a fost cuprinsă de flăcări.

Casa celebrei cântărețe Emilia Dorobanțu, în flăcări. Costumele de mii de euro s-au făcut scrum Galerie
Casa celebrei cântărețe Emilia Dorobanțu, în flăcări. Costumele de mii de euro s-au făcut scrum

Cu toate că anul a început cum nu se putea mai rău pentru cântăreața de muzică populară, partea bună este că nimeni nu se afla în locuință în momentul în care a izbucnit incendiul. Însă au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza traumei pe care au suferit-o în momentul în care au aflat ce s-a întâmplat.

Flăcările au pornit de la centrala termică din casă.

Potrivit ISU Olt, pentru stingerea incendiului din comuna Curtișoara au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, un echipaj SMURD și trei autospeciale pentru primă intervenție.

De-a dreptul rușinos! Imnul României a fost confundat cu cel al Moldovei într-o competiție sportivă! „Ne pare rău și ne ... Vestea care i-a șocat pe români! Centralele de apartament „vor fi interzise pentru că explodează”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x