Antena Căutare

Statistici alarmante: adolescentii beau, fumeaza si se drogheaza de la varste tot mai fragede

Romania are peste doua milioane de adolescenti (10-18 ani), tineri aflati in continua schimbari si tentati sa incerce tot ce-i nou, indiferent cat este de periculos. Un studiu recent arata ca procente ingrijoratoare dintre adolescenti ajung sa bea, sa fumeze sau chiar sa se drogheze inainte sa implineasca varsta majoratului. Wall-Street.ro iti prezinta cele mai importante realitati din viata tinerilor romani.

Un procent de 93,7% dintre respondentii din esantionul de adolescenti intervievati au declarat ca merg la scoala si doar 6,3% au afirmat contrariul.

Astfel, raportat la cifrele din 2011, se observa o imbunatatire la nivelul frecventarii scolii.

"Cu toate acestea, daca tinem cont de marjele de eroare stabilite pentru studiul nostru (±3,9%), observam ca un numar mare de adolescenti continua sa nu fie cuprinsi in sistemul de invatamant", se arata in studiul UNICEF.

Citeste AICI continuarea articolului!

Vremea cu Flavia Mihasan: "Temperaturi sub media normala a acestei perioade"... Vremea se mentine racoroasa! Prognoza METEO pentru sfarsit de saptamana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x