Antena Căutare

Imagini șocante! Profesoara din Suceava, suspectă de coronavirus, a fost scăpată de pe targă de salvatori - VIDEO

Virusul ucigaş declanşează o nouă alertă în România! Chiar la această oră medicii din Iaşi încearcă să afle dacă o profesoară abia întoarsă din China este infectată.

A fost adusă din Suceava, iar la preluarea pacientei a avut loc şi un incident. Echipajul medical a scăpat din mâini izoleta în care se afla femeia. Din fericire, pacienta nu a fost rănită. Se află acum la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Alarma s-a dat azi dimineaţă la Spitalul din Suceava. Femeia de 33 de ani a ajuns cu febră la Unitatea de Primiri Urgenţe. După investigaţii, medicii au decis imediat izolarea ei.

Pacienta suspectă de coronavirus a ajuns în ţară de o săptămână.Pe aeroport, nu a trecut printr un filtru special, pentru că nu s-a ştiut că vine din zona focarului.

La o zi după ce a ajuns în România, profesoara a început să se simtă rău. Până astăzi, a luat acasă medicamente fara sa fie prescrise de vreun medic.

În cazul în care rezultatul va fi pozitiv, pericolul se extinde. oamenii care intra in contact cu o persoana infectata trebuie si ei monitorizati. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică au început deja o anchetă epidemiologică pentru a stabili cat de mare este pericolul.

Măsuri de prevenţie sunt şi la Galaţi. 8 romani si cinci cetateni chinezi, întorşi recent din zonele de focar, sunt în carantină.

Virusul a ucis pana acum 630 de oameni şi a îmbolnăvit peste 31.000. Cu 3.700 de oameni la bord, acest pachebot aflat într-un port din Japonia este un adevărat focar de coronavirus. 61 de oameni au fost diagnosticaţi în 4 zile. Printre ei nu se află niciun român, deşi la bord sunt 17. 15 membri ai echipajului şi 2 turişti.

Tânără din Craiova, live pe Facebook când se aruncă de la etajul trei! Imagini dramatice | VIDEO... Moarte cumplită, evitată la câteva secunde. Un șofer de 70 de ani a evitat, la limită, o tragedie, în Suceava - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x