Antena Căutare

Durere fără margini! Tânărul din Târgu-Jiu, mort pe scaunul de la frizerie, a fost înmormântat

Moartea fulgerătoare a lui Alexandru Crăcui, bărbatul din Târgu-Jiu care a murit în timp ce se afla pe scaunul de frizerie a şocat întreaga comunitate, care s-a adunat astăzi să-l conducă pe ultimul drum. La înmormântare s-au strâns peste 500 de oameni, care au plâns de durere. În urma lui Alex rămâne o fetiţă de nouă ani, orfană de tată.

Moartea fulgerătoare a lui Alexandru Crăcui, bărbatul din Târgu-Jiu care a murit în timp ce se afla pe scaunul de frizerie a şocat întreaga comunitate, care s-a adunat astăzi să-l conducă pe ultimul drum.

La înmormântare s-au strâns peste 500 de oameni, care au plâns de durere. În urma lui Alex rămâne o fetiţă de șapte ani, orfană de tată.

Bărbatul avea 35 de ani și era consultant în vânzări auto. Medicii au stabilit că decesul a survenit în urma unui infract miocardic.

Durere fără margini! Tânărul din Târgu-Jiu, mort pe scaunul de la frizerie, a fost înmormântat

Înmormântarea a avut loc în satul Zorleşti comuna Prigoria. Alexandru Crăciu era cunoscut pentru pasiunea lui pentru sport şi mergea des la sala de forţă. Alex era căsătorit și avea o fetițiă de șapte ani.

Impact violent în Arad! Un bărbat a murit pe loc, alte două victime au fost prinse printre fiarele mașinii. SMURD acțion... România, zguduită de două cutremure, duminică. Seismele s-au produs în zone diferite ale țării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x