Antena Căutare

Târgul de Crăciun București 2018. Restricții de circulație și rute ocolitoare

Târgul de Crăciun București 2018. Restricții de circulație în Capitală cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ce anunță Poliția România. 

Târgul de Crăciun București 2018. Restricții de circulație și rute ocolitoare Galerie
politia

Târgul de Crăciun București 2018. Restricții de circulație în Capitală cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Ce anunță Poliția Română.

Târgul de Crăciun București 2018. În perioada 30.11 - 27.12.2018, au loc evenimente cultural-artistice cu ocazia sărbătorilor de iarnă „Târgul de Crăciun București”, în Piața Constituției.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor, se va restricționa traficul rutier în zilele de 02, 06, 07, 08, 09, 14, 15, 16, 20-27 decembrie 2018, între orele 17.00 – 23.30 pe Bd. Unirii, perimetrul cuprins între Bd. I. C. Brătianu și Piața Constituției (inclusiv cele două bretele adiacente acesteia).

Târgul de Crăciun București 2018. Restricții de circulație și rute ocolitoare

targul de craciun

Gradual, în cazul în care va fi un aflux mare de spectatori, în zilele de spectacol, se va restricționa traficul rutier și pe Bd. Libertății, segmentul de drum cuprins între Calea 13 Septembrie și Bd. Națiunile Unite, fără a obtura intrările principale în Palatul Parlamentului.

Având în vedere cele mai susmenționate, precum și din rațiuni de securitate, se vor amplasa 3 treceri pentru pietoni temporare, până pe 01 ianuarie 2019, în zona Pieței Constituției și anume: 2 treceri pe breteaua care accede către aceasta dinspre Calea 13 Septembrie în zona Ministerului Mediului, iar cealaltă pe breteaua dinspre Bd. Unirii, latura aferentă Ministerului de Finanțe.

Restricții trafic. Rute ocolitoare

Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Regina Maria;

Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Bd. Naţiunile Unite – Spl. Independenţei;

Calea Călăraşilor – Spl.Independenţei – Bd. Naţiunile Unite – Str. Izvor;

Bd. Unirii – Spl. Independeţei – Bd. Naţiunile Unite – Bd. Libertaţii – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutieră recomandă conducătorilor auto să evite deplasarea în zonă în perioada menţionată, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră şi semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonă.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

sursa. PolitiaRomana.ro

Google Search în România 2018. Ce caută Românii pe Google... Taxă pentru căsătorie, de la 1 ianuarie 2019! În ce condiții trebuie să achite cuplurile 1.000 de lei la Primărie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x