Antena Căutare

Tatal Elodiei Ghinescu a murit in urma unui atac de cord

Tatal avocatei disparute, Dumitru Ginescu, a murit la Spitalul Judetean din Brasov in urma unui atac de cord. Prietenii familiei spun ca barbatul de 66 de ani suferea de mai multi ani de o boala grea si ca disparitia fiicei ar fi agravat-o.

Dumitru Ghinescu a fost internat joia trecuta dupa ce a acuzat dureri puternice in piept. Doua zile mai tarziu a murit in urma unui stop cardiorespirator. Boala de care suferea era cronica, dar prietenii familiei spun ca disparitia Elodiei si scandalul legat de custodia nepotului i-ar fi accentuat suferinta.

Pe 27 septembrie a.c., cand Elodia Ghinescu ar fi implinit 42 de ani, Cristian Cioaca a fost condamnat in dosarul cu infractiunile informatice.

Surse apropiate familiei povestesc ca Dumitru Ghinescu, vazind la televizor stirea, inceput sa planga, repetand in continuu: "Unde e fetita mea? Unde e fetita mea?". Suferea enorm in urma disparitiei Elodiei si era afectat de faptul ca Cristian Cioaca, cel care acuzat ca i-ar fi ucis fiica, nu le mai permitea bunicilor materni nici macar sa-si vada nepotul.

Sursa: Jurnalul National

Afla ce drepturi ai daca ai RCA sau Casco la masina!... Angajatii de la metrou ameninta cu greva daca isi pierd sporurile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x