Antena Căutare

Tatăl lui Sebastian Olariu, băiatul ucis de Vlad Pascu, luat cu ambulanța de la manifestul din Piața Victoriei

Asociaţia „Tânărul de azi, schimbarea de mâine” a organizat sâmbătă, 13 aprilie, un manifest la care au fost prezenți familia și apropiații familiei lui Sebastian Olariu, una dintre victimele în acidentul produs de Vlad Pascu.

colaj tineri la protestul din piața victoriei pentru sebi și roberta, cei doi tineri uciși de vlad pascu, roberta dragomir și sebiastian olariu Galerie
Valentin Olariu a fost doborât de durerea pierderii fiului său | Antena 1

Cazul celor doi tineri uciși de Vlad Pascu în 2 Mai nu a fost încă soluționat. Sâmbătă, 13 aprilie, familiile victimelor și cei care îi susțin s-au aflat în Piața Victoriei pentru a manifesta pașnic împotriva modului în care se desfășoară procesul.

La protest s-au strâns câteva sute de persoane, care și-au spus indignarea față de modul în care justiția operează în acest caz. Vlad Pascu conducea cu o viteză uluitoare, totodată aflându-se sub influența substanțelor interzise în momentul în care a intrat în plin în grupul de tineri de pe marginea drumului.

Citește și: Cum arată azi mormântul lui Sebi, băiatul ucis cu mașina de Vlad Pascu, în accidentul de la 2 Mai. Detaliul observat de mulți

Tatăl lui Sebastian Olariu, băiatul ucis de Vlad Pascu, luat cu ambulanța de la manifestul din Piața Victoriei

Roberta și Sebastian au fost uciși în noaptea respectivă, iar Vlad Pascu se află în arest preventiv de atunci. Cazul este în atenția publicului încă de la început.

Avocații săi au încercat în mai multe moduri să-i fie diminuată pedeapsa, printre care și medierea. De asemenea, judecătoarea care se ocupă de caz, Ancuța Ioana Popoviciu, a acceptat reducerea pedepsei tânărului. Acesta este aceeași judecătoare care la un termen precedent a întrebat dacă Sebastian Olariu este în sală și a cerut să-i vadă buletinul.

Citește și: Ce se întâmplă cu judecătoarea din Mangalia după ce a făcut gafa uriașă, din timpul procesului lui Vlad Pascu. Ce riscă

Ancuța Ioana Popoviciu este anchetată disciplinar în urma celor întâmplate în sala de judecată. Însă asta nu a împiedicat-o să ia decizii în privința sentinței lui Vlad Pascu.

În urma acestor situații, a fost organizată o întâlnire de către Asociaţia „Tânărul de azi, schimbarea de mâine”, sâmbătă, începând cu orele 19:00, în Piața Victoriei, potrivit unei surse.

Participanții au purtat haine albe pentru a le aduce un omagiu Robertei și lui Sebastian, cei doi tineri care și-au pierdut viața în accidentul de la 2 Mai din vara anului trecut.

Citește și: Ce se întâmplaă cu sentința lui Vlad Pascu. Judecătoarea a redus pedeapsa, după ce tânărul și-a recunoscut faptele

Aceștia au purtat și câteva pancarte prin care cereau justiției să facă dreptate în acest caz. Printre mesajele scrise au fost și: „Cel mai iubit dintre pământeni este acum înger. Îţi vom face dreptate”, „Justiţie egală pentru toată lumea”, „Dacă erau copiii voştri?”, „Corupţia ucide”, „Decizia de azi, consecinţa de mâine”, „Vlad Pascu trebuie să primească închisoare pe viaţă”, „Dorim să nu ne fie frică în propria ţară”, „Greşeala se plăteşte” sau „Luptă pentru viitor”.

Citește și: Reacția tatălui Robertei după ultima încercare a avocaților lui Vlad Pascu de a-l scăpa de arest pe tânăr. Ce spune tatăl lui Sebi

Valentin Olariu a ținut chiar și un discurs, însă tensiunea momentului și durerea pierderii fiului i-au afectat sănătatea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și alte investigații.

În Piața Victoriei s-au aflat și iubita și colegii lui Sebi, împreună cu una dintre profesoare. Aceștia au vorbit despre tânăr, iar cadrul didactic a cerut celor prezenți să aprindă lanternele telefoanelor pentru Sebastian.

Vezi mai multe ştiri de ultimă oră pe observatornews.ro

Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă... Google a lansat un doodle nou pe 16 arpilie 2024. Unde e vizibil și ce eveniment marchează ilustrația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x