Antena Căutare

Tatal premierului Emil Boc a decedat

Tatal premierului Emil Boc a murit in aceasta seara la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, anunta televiziunile de stiri. Ioan Boc a suferit un accident vascular in urma cu aproximativ doua saptamani.

UPDATE 20.10: Premierul Emil Boc a ajuns la Palatul Victoria pentru a conduce sedinta de Guvern, urmand ca peste aproximativ doua ore sa plece spre Cluj-Napoca.



"Starea pacientului Ioan Boc este stabila, in conformitate cu varsta de 87 de ani si cu patologia cardiaca a acestuia. A fost internat inca de marti si va ramane internat cat timp este nevoie. A fost vizitat vineri la spital de catre premierul Emil Boc"
, declara, la acea data, directorul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca, Sanda Patrichi.

In noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afectiune pulmonara. El a fost externat dupa cateva zile, timp in care i-au fost facute mai multe investigatii si i s-a recomandat un tratament.


Tatal lui Emil Boc avea 87 de ani si a mai suferit doua comotii cerebrale.


sursa foto: Mediafax

Zeci de copii, internati la spitalul din Satu-Mare cu rujeola si rubeola... Scandal la Pechea: Un tanar a fost impuscat de un jandarm dupa ce si-a atacat mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x