Antena Căutare

Patronul firmei de taximetrie din Bucuresti vrea sa infieze copilul aruncat din masina de mama sa!

Patronul firmei de taximetrie a marturisit ca doreste sa infieze fetita aruncata din masina de mama sa, joi, pe Podul Grant, din Bucuresti.

Barbatul a anuntat ca va incepe demersurile pentru a-i deveni parinte copilului, daca autoritatile o vor decadea pe mama din drepturile parintesti.

Joi, soferul de taxi a luat-o pe mama si pe copilul ei din Gara de Nord. Ea nu i-a dat taximetristului o adresa completa, ci i-a spus sa conduca pana cand adoarme copilul. In timpul cursei, cand masina se afla pe Podul Grant, in plin trafic, femeia a deschis portiera masinii si a aruncat copilul pe sosea. Fetita a suferit leziuni minore.

Femeia este acum internata intr-un spital de psihiatrie, iar expertiza medicilor va cantari mult in decizia procurorilor. Potrivit familiei sale, ea are probleme psihice si nu este la prima tentativa de a-si ucide copilul.

Vezi cine este noul manager al companiei TAROM!... Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu" din Bucuresti este la un pas de colaps...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x