Antena Căutare

Timis: O bataie intre doua familii de rromi s-a soldat cu trei victime printre care si o femeie gravida

Bataie in toata regula intre doua familii de rromi dintr-o localitate din judetul Timis. Un conflict mai vechi izbugnit intre copiii acestora s-a soldat cu trei raniti, printre care si o femeie insarcinata.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Timis, Andreea Cinteza, a declarat ca cearta a pornit de la copiii celor doua familii, care se aflau de mai multa vreme in conflict, informeaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Timis, in urma scandalului, doua persoane s-au ales cu arcada si cu buza sparte. Medicii de la ambulanta sositi la fata locului au spus ca nu este nevoie ca acestea sa fie transportate la spital, insa cele doua persoane si femeia insarcinata au solicitat ingrijiri medicale la o unitate medicala.

Cele sase persoane implicate in scandal au fost amendate cu cate 1.000 de lei pentru alarmare falsa a politistilor si tulburarea linistii publice.

Hot, impuscat in picior de politisti la Ciorogarla... Producatorii de mezeluri isi bat joc de populatie! Vezi ce contin de fapt preparatele din carne!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x