Antena Căutare

Tinta demolatorilor: parcurile din Kiseleff

Are o avere de invidiat. Detine cele mai frumoase case din centrul Capitalei, are un teren-spatiu verde pe care vrea sa construiasca blocuri-turn, castiga mai toate procesele in care este implicata, reprezentand in mare parte persoane cu dubla cetatenie, romano-franceza. Coincidenta sau nu, din mandatar devine proprietar al imobilelor pe care le reprezinta in instanta.



Astfel, in urma partajului, Lucia Chereches s-a ales cu un apartament duplex, intr-un bloc pe de Strada Uruguay, cu un teren de 1.000 de metri patrati in comuna Gruiu, o casa pe Kiseleff 45A, sase apartamente pe Calea Victoriei nr. 25 si o vila pe Strada Atena nr. 20.

Sotul doamnei avocat a primit un apartament si un teren pe N. Gogol, un spatiu comercial, 40% dintr-o cladire de pe Mihai Bravu si un imobil pe Iancu de Hunedoara. Dupa divort, respectiv in 2005, Lucia Chereches a mai cumparat si a doua casa din Bulevardul Kiseleff 45B. Fara nici o indoiala, imobilele situate pe Kiseleff sunt cele mai de valoarea achizitii ale sale, fiind vorba despre cladiri din secolul al XIX-lea, de o valoare arhitecturala inestimabila.

Doamna Chereches are planuri mari cu acestea, ea a cerut Primariei Sectorului 1, printr-o cerere de desfiintare, demolarea lor. Potrivit PUZ-ului obtinut de la Primaria Capitalei, cinci imobile urmeaza sa fie ridicate.

Intregul ansamblu reuneste si o frumoasa gradina, o miniatura a Gradinilor de la Versailles, din Paris. Potrivit documentelor, cele doua imobile se afla intr-o zona protejata.

Tot articolul, in Jurnalul National

Inspectorii ANAF ar putea opri soferii in trafic... Dosarul "Santaj la OTV": Doru Parv, in libertate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x