Antena Căutare

Tornadă în România, în urmă cu puțin timp! Imagini înfiorătoare! Unde s-a produs și motivul pentru care s-a format. Foto, Video

O tornadă de mici dimensiuni s-a produs lângă Alba Iulia. Imaginile cu fenomenul meteo extrem au fost publicate pe internet.

O tornadă de mici dimensiuni s-a produs lângă Alba Iulia. Imaginile cu fenomenul meteo extrem au fost publicate pe internet.

Imagini cu o furtună însoţită de o vijelie care, de la distanţă, arăta ca o tornadă ce a trecut, marţi, peste câteva localităţi din jurul oraşului Alba Iulia au fost surprinse de un localnic și publicate pe Facebook.

Tornada de mici dimensiuni a fost neobişnuită pentru localnici, care cred că astfel de fenomene apar din cauza tăierilor masive de păduri.

„Barabantul, Miceştiul şi comuna Ighiu au fost vizitate de o tornadă mai micuţă. Poate se trezesc şi autorităţile locale şi iau măsuri împotriva tăierilor masive de păduri”, a scris un localnic, care a fotografiat tornada de mici dimensiuni.

„Azi am văzut cum arată potopul”, a scris bărbatul care a publicat imaginile pe internet.

Populaţia din zonă a fost avertizată, marţi, că urmează o furtună puternică şi printr-un mesaj Ro Alert:

„Cod portocaliu de vreme severă imediată în judeţul Alba – grindină dimensiuni mic şi medii, vijelii, averse ce vor cumula local 35 l/mp, descărcări electrice”, a fost mesajul emis de Ro Alert.

Masoneria lumii va fi condusă de un român... Alexandra, o fată de 15 ani, a fugit de acasă! Bunica fetei e disperată: ”Nu mai știu nimic de ea de patru zile!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x