Antena Căutare

Tragedie intr-o tabara din Busteni: O eleva cazuta de la etajul trei al unei vile, in stare grava

O eleva de 13 ani, olimpica la matematica, a ajuns in stare critica la spital dupa ce ar fi cazut de la etajul trei al vilei unde era cazata alaturi de mai multi colegi. Cand au ajuns medicii la fata locului, fata era in soc hipotermic.

Fata a fost gasita de dimineata, in jurul orei 7.30. Atunci, unul dintre colegi a vazut-o pe copila si si-a anuntat profesorii. Imediat a fost chemata o ambulanta. Cand au ajuns medicii, fata era intr-o stare foarte grava. Intrase deja intr-o stare de hipotermie severa, temperatura corpului fiind de doar 19,5 grade.

Politistii nu pot spune, inca, daca a fost vorba despre un accident sau daca fata s-ar fi aruncat de la etaj. Cert este ca noaptea trecuta ea a deschis geamul camerei in care era cazata si s-a prabusit de la etajul al treilea.

Copila a fost transportata la spitalul din Sinaia unde medicii se chinuie sa-i slaveze viata. Parintii ei au ajuns si ei la spital. Fata de 13 ani este olimpica la matematica si era in tabara la Busteni alaturi de mai multi elevi din toata tara.

Doi infractori cu experienta au cazut in plasa unei batrane din Capitala... Sarlatanul care s-a dat drept fiul lui Sergiu Nicolaescu risca trei ani de inchisoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x