Antena Căutare

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule

Tragedie pe o autostradă din Germania. Un român de 32 de ani a murit după ce a fost călcat de patru vehicule. Bărbatul se afla în maşină împreună cu soţia şi cei trei copii în clipa în care femeia a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un parapet. Tatăl a încercat apoi să îi scoată copii din maşină, dar afost lovit de un TIR.

Românul s-a întors apoi la maşină pentru a-i scoate afară şi pe ceilalţi doi copii. Însă nu a mai apucat să facă asta pentru că a fost lovit de un TIR. Şoferul nu l-ar fi văzut din cauza ceţii dense. Totul s-a întâmplat sub privirile şocate ale fetei de şapte ani care a fugit să îşi trezească mama. Femeia leşinase în urma impactului.

Trupul bărbatului a mai fost călcat apoi de alte trei maşini. Ultimul vehicul era să o calce chiar şi pe soţia lui care sunase după ajutor. Potrivit rudelor, victima ar urma acum să fie supusă unei autopsii. Între timp autorităţile au deschis o anchetă şi îl caută pe şoferul de pe TIR.

VIDEO/ Aproximativ 200 de copii au fost evacuați dintr-o școală din Tulcea, din cauza unui incendiu... Accident cumplit la Pielești, în Dolj! O familie și-a pierdut viața în urma impactului cu un TIR | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x