Antena Căutare

Tragedie pe „Șoseaua Morții”: cinci tineri au murit într-un accident extrem de violent! VIDEO

„Şoseaua Morţii” îşi confirmă încă o dată renumele sumbru. Cinci tineri, printre care unul minor, au murit în urmă cu câteva ore pe drumul european E85, în judeţul Suceava, într-un accident extrem de violent. Maşina în care aflau cei cinci prieteni a intrat sub un tir.

Tragedie pe „Șoseaua Morții”: cinci tineri au murit într-un accident extrem de violent! VIDEO Galerie
accident, drumul european E 85

„Şoseaua Morţii” îşi confirmă încă o dată renumele sumbru. Cinci tineri, printre care unul minor, au murit în urmă cu câteva ore pe drumul european E85, în judeţul Suceava, într-un accident extrem de violent. Maşina în care aflau cei cinci prieteni a intrat sub un tir, după ce şoferul, un tânăr de 21 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens.

Ora 2 şi 30 de minute. În mijlocul nopţii, un autoturism goneşte cu viteză pe Drumul European 85 - şosea cunoscută deja pentru nenumăratele tragedii. Cinci tineri, printre care şi un minor, erau în interior. Se întorceau acasă de la un local, când drumul le-a fost curmat.

În localitatea Vadu Moldovei, şoferul de 21 de ani pierde controlul volanului într-o curbă la dreapta, pe şoseaua acoperită de polei, şi intră pe contrasens. A urmat un impact devastator.

Prinşi în mormanul de fiare, tinerii nu au avut nicio şansă la viaţă. Au murit pe loc în autoturismul rupt în două după ce autotrenul a trecut peste el şi l-a târât zeci de metri până într-un şanţ.

Premierul a dat un ultimatum: „Trebuie să avem 100 de kilometri de autostradă. Dacă nu-i avem, pleacă acasă!”... Doliu în lumea politică! A pierit într-un mod cumplit, la doar 31 de ani, spulberat de un șofer neatent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x