Antena Căutare

Tudor Ciuhodaru, dat afara de la MS dupa 48 de ore

Ministrul Sanatatii Ritli Ladislau l-a eliberat din functia de consilier onorific in Ministerul Sanatatii (MS) pe Tudor Ciuhodaru. Purtatorul de cuvant al ministerului a declarat ca prin numirea secretarului de stat Vasile Cepoi si a subsecretarului de stat pe probleme de urgenta Andrei Georgescu, echipa care se va ocupa de problemele asistentei medicale de Urgenta este completa.

Deputatul UNPR si medicul Tudor Ciuhodaru a fost numit consilier onorofic in cadrul Ministerului Sanatatii marti, dupa ce "parintele" SMURD-ului, Raed Arafat, si-a anuntat demisia din functia de subsecretar de stat in urma scandalului izbucnit pe tema noii Legi a Sanatatii.

In scurtul timp petrecut la MS, Tudor Ciuhodaru i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu si Vasile Cepoi ca facand parte din echipa care va lucra la Legea Sanatatii si serviciile de urgenta.

Iar Boc a semnat deciziile de numire a lui Andrei Georgescu si Vasile Cepoi in functiile de subsecretar si, respectiv, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.


Foto: Intactimages

A murit tatal Nadiei Comaneci... Vasile Cepoi, numit oficial in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x