Antena Căutare

Un avion a aterizat de urgență în Viena după ce un pasager a bătut o stewardesă! Pasager: ”I-a dat un pod de palmă în piept și a căzut jos, s-a lovit și la cap!”

Scene halucinante au avut loc la bordul unui avion care circula pe ruta București-Stuttgart, unde un pasager român a bătut o stewardesă. Din acest motiv, aeronava a aterizat de urgență la Viena. 

Scene halucinante au avut loc la bordul unui avion care circula pe ruta București-Stuttgart, unde un pasager român a bătut o stewardesă. Din acest motiv, aeronava a aterizat de urgență la Viena.

Citește și: Un avion a luat foc, cu peste 300 de oameni la bord! Atenție, imagini terifiante! Video

Incidentul a avut loc la bordul unui avion ce aparținea companiei Blue Air, iar reprezentanții companiei au confirmat totul, declarând că imediat ce avionul a aterizat în Viena, un echipaj un echipaj al poliției a urcat la bord și l-a reținut pe cetățeanul român. Acesta se află acum în custodia poliției din Austria.

Se pare că totul a început după ce bărbatul s-a ridicat de pe scaun și întreba unde este centrul. Atunci, stewardesa i-a spus să meargă la locul lui, însă a refuzat.

„S-a ridicat de pe scaun și tot zicea: unde-i centrul, unde-i centrul. Dar nimeni nu a băgat de seamă. Și stewardesa i-a spus să meargă la locul lui și el nimic. S-a apropiat să-i spună să treacă la locul lui și el a împins-o. După, a ieșit un pasager de la toaletă și el s-a apropiat de pasagerul de la toaletă și i-a spus: culcat, culcat, stai jos. De câteva ori. După, s-a întors la stewardesă și i-a dat un pod de palmă în piept și a căzut jos, s-a lovit și la cap. Atunci toți pasagerii am sărit pe el, cei care eram în apropiere. L-am pus pe scaun forțat și l-am înconjurat să nu se mai ridice. Nu mai era recalcitrant când a venit poliția”, a spus un pasager din avion, pentru Digi24.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacția Blue Air:

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Citește și: Agenţie de turism online: Românii pierd anual zeci de mii de euro anulându-şi biletele de avion. Numărul de bilete de avion anulate de români a crescut în acest an cu 10%

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere.”

Dincă a vorbit de 31 de ori la telefon cu un nume greu din Poliția din Olt, înainte de a o răpi de Alexandra Măceșanu! B... Două femei, agresate pe stradă în Bucureşti; poliţiştii nu exclud varianta ca autorul să fie acelaşi bărbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x