Antena Căutare

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore

Caz incredibil la Alba Iulia! Un bărbat a murit la doar două ore după ce s-a prezentat la spital din cauza unor dureri în gât. Ce au descoperit polițiștii?

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore Galerie
Un bărbat din Alba a murit așteptând la camera de triaj

A fost deschisă o anchetă după ce o femeie din ALba a reclamat faptul că soțu ei de doar 37 de ani a murit în spital, la două ore de când s-a prezentat la camera de gardă pentru dureri de gât. Incidentul s-a petrecut la Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia și femeia acuză acum personalul medical de faptul că timpul de așteptare în camera de triaj a fost prea mare.

”DSP s-a autosesizat și a demarat un control cu privire la respectarea procedurilor în cazul bărbatului care a decedat, joi seara, la UPU Alba Iulia. Ne referim la încadrarea în cod, timpul de așteptare și confruntarea datelor înscrise în fișa pacientului cu imaginile de pe camerele de supraveghere. A rezultat că toate procedurile au fost respectate, iar pacientul a fost preluat la 10 minute după ce s-a prezentat la spital. Concluziile finale ale controlului vor fi comunicate după efectuarea autopsiei”, a declarat Alexandru Sinea, pentru alba24.ro.

Un bărbat din Alba a mers la Urgențe cu dureri în gât, dar a murit peste două ore

Un bărbat din Alba a murit așteptând la camera de triaj

Caz șocant la Alba Iulia

Se pare, din informațiile ce se cunosc deja, faptul că bărbatul a primit diagnosticul de edem glotic masiv cu debut de 4-5 ore și stop cardiorespirator, dar autopsia urmează să confirme cauza oficială a decesului pacientului.

Bărbatul de 37 de ani din Alba s-a prezentat la spital fiindcă a început să aibă dureri în gât și amigdale umflate. Familia spune că tânărul era sănătos și nu avea alte boli sau alergii. Omul a mers la spital în jurul orei 19:00, iar la 21:45 a fost declarat în mod oficial decesul.

Soția acuză acum personalul medical al respectivului spital de neglijență.

Echipele de salvare din România, în alertă! Raed Arafat, anunț important: „Suntem pregătiți să intervenim”... Amenzi de peste 28.000 de lei şi 13 permise de conducere reţinute, în urma unei acţiuni a poliţiştilor rutieri în Capita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x