Antena Căutare

Un bărbat din judeţul Constanţa şi-a bătut soţia cu un obiect din lemn până când a murit

Un bărbat de 57 de ani dintr-o comună din Constanţa şi-a bătut, miercuri seară, soţia cu un obiect din lemn, iar joi şi-a dat seama că aceasta nu mai respiră. Şi-a sunat fiul, care a alertat autorităţile.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, joi, un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a primit un telefon de la tatăl său care i-a spus că i-a omorât mama, fapta petrecându-se în localitatea Oltina.

Un echipaj ds-a deplasat la locul indicat şi a constatat că victima avea multiple echimoze, un traumatism cranio-cerebral, un hematom în regiunea parietală stângă, după ce a fost lovită cu un obiect din lemn.

În zonă au ajuns şi poliţiştii care au început cercetările în acest caz. â

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa spun că bărbatul, în vârstă de 57 de ani, a bătut-o pe femeie miercuri seară, iar joi şi-a dat seama că aceasta nu mai respiră.

El a fost preluat de poliţişti pentru audieri. Deocamdată, nu a fost stabilit motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest.

Trupul neînsufleţit va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Sursa : news.ro

Atenţie dacă plănuiţi să organizaţi petreceri în apartament! De anul viitor cresc amenzile... Constanţa: Incidentul de la grădiniţă, unde un dulap a căzut peste un copil, analizat de o comisie de la Inspectoratul Ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x