Antena Căutare

Scene șocante pe o stradă din Cluj-Napoca! Un bărbat s-a tăiat la gât, cu un cuţit! Ce a transmis poliția

Un bărbat în vârstă de 54 de ani s-a tăiat la gât pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca. Poliţiştii au transmis că acesta se află în evidenţele medicale ca bolnav psihic periculos.

Scene șocante pe o stradă din Cluj-Napoca! Un bărbat s-a tăiat la gât, cu un cuţit! Ce a transmis poliția
Ilustrație.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, vineri, poliţiştii au fost solicitaţi de către reprezentanţi ai Centrului de Sănătate Mintală Cluj pentru a-i sprijini in vederea internarii unui bărbat în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, aflat în evidenţele unităţii ca bolnav psihic periculos.

Acesta şi-a provocat răni cu o lamă de cuţit în zona gâtului, în timp ce se afla pe strada Dâmboviţei din municipiu.

Până la sosirea ambulanţei, politiştii au acordat primul ajutor. Apoi, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

Sursa : news.ro

S-a întors din concediu și a găsit trei bărbați în casa ei, în Arad! Explicația lor a fost de necrezut! „Au făcut curățe... Ministrul mediului ia măsuri în cazul incineratorului de deşeuri medicale de la Brazi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x