Antena Căutare

Pulpe și piept, la "jar"! Un camion încărcat cu pui congelaţi a luat foc după ce s-a răsturnat în afara A2

Un autotren încărcat cu pui congelaţi a luat foc, în noaptea de joi spre vineri, la ieşirea de pe autostrada A2 către A4, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar mijlocul de transport s-a răsturnat în afara carosabilului, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Pulpe și piept, la "jar"! Un camion încărcat cu pui congelaţi a luat foc după ce s-a răsturnat în afara A2
Tir cu pui congelați, răsturnat pe A2

Potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, autotrenul a fost scăpat de sub control în condiţiile în care şoseaua era uscată, în urma accidentului rutier fiind distruse parapetele de protecţie pe o distanţă de circa 25 de metri.

"Accident pe Autostrada A2, km 212, sensul Bucureşti-Constanţa! În cursul nopţii, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, Bucureşti-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren. În condiţiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc şi a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 m. Şoferul rănit a fost transportat cu ambulanţa la spital", au scris reprezentanţii DRDP Constanţa pe pagina sa de Facebook.

Conform sursei citate, la faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliţişti şi ale Secţiei Autostrăzi a DRDP Constanţa, circulaţia rutieră desfăşurându-se pe banda numărul doi.

Îşi caută dreptatea protestând în faţa Poliției. Povestea șocantă a unui bărbat din Pechea... Adolescenta dată în urmărire în toată țara a fost găsită! Unde s-a aflat fata de 15 ani care plecase dintr-un centru de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x