Antena Căutare

Un elev din Dej, batut mar de fiul profesoarei careia voia sa-i faca o farsa

O farsa l-a bagat in spital pe un baiat de 13 ani din Dej. Impreuna cu cativa prieteni a sunat de mai multe ori, in joaca, la interfonul profesoarei de engleza. Asta l-a scos din minti pe fiul femeii, care a coborat in fata blocului si l-a lovit cu un par in cap pe baiatul de 13 ani. Dupa ce victima sa a ajuns in mainile medicilor, tanarul a fost dus la politie sa dea explicatii.

Tanarul nu a gustat gluma copiilor si a coborat sa le dea o lectie. I-a gasit la cateva zeci de metri pe o banca si, fara sa-i intrebe nimic, a pus mana pe un par si s-a napustit asupra lor. Baiatul de 13 ani nu a mai apucat sa se fereasca din fata lui.

Baiatul si-a pierdut cunostinta, dar fiul profesoarei nici nu s-a uitat la el. A pus mana pe doi dintre prietenii acestuia si i-a dus acasa: “I-am dus pe ceilalti doi sus la mama, ca sa-i identifice”.

Intre timp, fratele copilului de 13 ani care a fost lovit in cap a chemat medicii. Tot el i-a spus tatalui sau ce s-a intamplat.

Politistii au intrat pe fir si l-au chemat pe fiul profesoarei la sectie sa-l audieze. Acesta neaga ca l-ar fi lovit pe minor. Baiatul de 13 ani a ramas peste noapte la spital.

OBSERVATOR SPECIAL: Nu mor caii, cum cred europenii. Romanii isi iubesc animalele, chiar daca nu exista padure fara usca... O noua arestare in cazul uciderii omului de afaceri Valeriu Damian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x