Antena Căutare

Un primar s-a făcut de rușine! Cum l-au descoperit polițiștii, după ce l-au oprit în trafic

Un primar din județul Iași s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând, deși se afla sub influența alcoolului.

Un primar din județul Iași s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins conducând, deși se afla sub influența alcoolului.

Noaptea trecută, Constantin Zamfirache, primarul comunei Grajduri din județul Iași, s-a urcat la volanul mașinii sale, deși consumase băuturi alcoolice.

La un moment dat, un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta pe primar, iar acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul testului a fost de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care primarula fost transportat la spital în vederea prelevării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Ulterior, primarul a fost transportat la sediul Poliției, acolo unde i-a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Scad salariile pentru acești români! Cine riscă să primească cu 10% mai puțini bani... Detalii de ultimă oră despre pașapoarte! Ce se întâmplă cu prețul pentru eliberarea documentelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x