Antena Căutare

Alcoolul i-a luat mințile! Un puști a rămas fără 2100 de lei, după ce a luat un Uber care l-a dus la 160 de kilometri distanță de casă

O noapte petrecută în club s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a consumat prea mult alcool. Adolescentul a luat un Uber, însă a adormit în mașină, în drum spre casă, astfel că a rămas fără 400 de lire sterline. 

O noapte petrecută în club s-a încheiat prost pentru un tânăr în vârstă de 20 de ani, care a consumat prea mult alcool. Adolescentul a luat un Uber, însă a adormit în mașină, în drum spre casă, astfel că a rămas fără 400 de lire sterline.

Joseph Fergie, un puști de 20 de ani, din Scoția, a petrecut vineri seară, într-un club, iar apoi, la întoarcerea acasă, el și-a comandat un Uber. Pe drum, însă, el a adormit în mașină și s-a trezit la peste 160 de kilometri depărtare de casă.

Deși drumul până acasă ar fi durat doar 15 minute, în mod normal, Joseph a parcurs mai bine de 160 de kilometri, el adormind la scurt timp după ce s-a urcat în taxi. Cel care l-a trezit a fost chiar șoferul, însă atunci când a aflat unde se afla, tânărul nu s-a speriat, ci s-a amuzat teribil.

Potrivit The Sun, tânărul a făcut câteva fotografii pentru a le arăta prietenilor săi ce a pățit. ”Le-am spus tuturor prietenilor mei ce s-a întâmplat și au început să râdă. Nici nu le-a venit să creadă ce s-a întâmplat”.

Ca să se întoarcă acasă, el a fost nevoit să ia mai multe autobuze și trenuri, totul la recomandările oamenilor din jur, întrucât telefonul său rămăsese fără baterie.

A ajuns acasă după 12 ore, însă surprizele nu s-au încheiat pentru el, întrucât atunci când și-a verificat contul a aflat că îi fuseseră retrase nu mai puțin de 400 de lire sterline (aproximativ 2150 de lei)

”Încă mai încerc să pun cap la cap ce s-a întâmplat noaptea trecută și vorbesc cu cei de la Uber să văd dacă am cum să rezolv această situație”.

Mai mulți comercianți din Galați și-au vopsit găinile ca să pară păsări „de curte”... Acestea sunt cele mai căutate joburi! Românii vor să aibă servicii care să le aducă bani mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x