Antena Căutare

Un taximetrist din Botosani a fost injunghiat in gat de un client

Cursa de cosmar pentru un taximetrist din Botosani. Omul a fost injunghiat in gat de un client, in timp ce astepta sa fie platit. Agresorul, un tanar in jur de 20 de ani a disparut in noapte dupa ce a lovit. Cu ultimele puteri, taximetristul a reusit sa conduca la spital, unde a intrat direct in sala de operatii. Medicii au reusit sa-i salveze viata.

In masina taximetristului a urcat un tanar. Parea ca va fi o cursa ca oricare alta, dar cand au ajuns la destinatie, in loc sa fie platit, taximetristul a fost la un pas sa plateasca, nu oricum, ci cu propria viata.

Pasagerul l-a injunghiat pe sofer in torace si in gat in momentul in care a venit momentul platii. Tanarul a fugit din taxi fara sa priveasca inapoi. Soferul, plin de sange, a gasit puterea sa conduca pana la spital. Omul a fost dus direct in sala de operatii.

Intre timp, mai multi taximetristi s-au adunat in fata spitalului. Colegii victimei se tem acum sa se intoarca pe strazi. Agresorul este in libertate, dar politistii sunt pe urmele lui. si sunt "inarmati" cu o manusa pe care acesta a uitat-o in taxi.

SPECIAL: Bogdan Mihai, "Printul Operei" din Romania... Un baietel de cinci ani a fost spulberat de un sofer beat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x