Antena Căutare

Vatmanul și șoferul, implicați în celebrul accident din București au fost găsiți vinovați. Polițiștii le-au deschis dosar penal

Răsturnare de situaţie în cazul celebrului conflict dintre un vatman din Bucureşti şi un şofer. Imaginile au devenit virale, iar poliţiştii s-au răzgândit. Nu doar şoferul care depăşeşte coloana de maşini pe linia de tramvai este de vină.

Agenţii au observat că vatmanul a lovit intenţionat autoturismul şi i-au deschis dosar penal. Înfruntarea din trafic a declanşat un val de comentarii. Cine a greşit în acest caz?

După verdictul dat ieri, poliţiştii s-au mai gândit puţin. L-au lăsat pieton pe şofer, i-au dat şi o amendă de 2.200 de lei, apoi şi-au mutat atenţia asupra vatmanului.

Şoferul are 90 de zile la dispoziţie pentru a depune plângere. Între timp, continuă şi cercetarea disciplinară a vatmanului.

Codul Rutier pare opţional pentru mulţi şoferi. Este o realitate, iar dovadă stau imagini surprinse chiar astăzi, la bordul unui tramvai. Am pornit dimineaţă chiar pe traseul pe care a avut loc accidentul, iar şoferii au apărut imediat pe linia specială.

Ultimă oră! A fost descoperit un cadavru la Gara de Nord din București... Anunț de maximă importanță pentru români: se dau 35.000 de lei de la stat! Ce trebuie să facă pentru a-i primi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x