Antena Căutare

VIDEO! Bucurestiul a trecut cu bine peste cel mai mare eveniment sportiv al anului

Bucurestiul a trecut cu bine peste cel mai mare eveniment sportiv al anului: finala Europe League, dintre echipele Atletico Madrid si Athletic Bilbao. A fost o seara agitata, peste 20 de mii de suporteri spanioli au adus o pata de culoare si de bucurie pe strazile mohorate ale Capitalei. Pana aproape de fluierul de start, orasul a aratat ca un adevarat furnicar cosmopolit.

Suporteri din Madrid. Suporteri din Bilbao. Sau din alte orase ale Spaniei. Cu totii s-au indreptat aseara spre zona zero a fotbalului european din aceasta saptamana, Arena Nationala. Fiecare a fost perchezitionat din cap pana in picioare si abia apoi lasat sa isi ocupe locul in tribuna. Chiar daca au avut de asteptat cateva ore bune pana atunci, suporterii nu s-au plictisit. Ba, din contra, au incercat sa isi ocupe timpul intr-un mod cat mai distractiv.

Unii au cantat, altii s-au pozat. Toti, la gramada. O gramada in aceleasi culori, insa. Politistii si jandarmii au luat masuri stricte pentru ca vreun madrilen sa nu se intalneasca cu vreun basc. De la intrari separate, fiecare suporter a incercat sa faca pronosticuri cu privire la meci. Cu zambetul pe buze, fanii au facut si glume pe seama tarii noastre. La final, n-au uitat sa remarce frumusetea rara a romancelor.

In marea de suporteri din peninsula iberica s-au strecurat si suporterii romani. Unii dintre ei, mai norocosi, au stiut sa negocieze cu fanii spanioli si au ramas cu o amintire. Finala Europe League a debutat cu o gafa de proportii. Crainicul britanic al UEFA, cel care trebuia sa anunte meciul, a uitat pret de cateva clipe unde anume se afla si i-a intampinat pe spectatorii care reusisera sa-si faca loc in tribune cu un calduros "Buna seara Budapesta!". A incercat sa repare greseala, insa a fost huiduit de spectatorii romani care intrasera deja in stadion.

VIDEO! Demolari pe plaja din Mamaia: 13 structuri ridicate ilegal pe litoral... Un botosanean si-a gasit toate cele trei masini incendiate! Politia a deschis o ancheta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x