Antena Căutare

VIDEO! Reglare de conturi cu impuscaturi in Ramnicu Valcea

O reglare de conturi intre doua grupuri de tineri s-a terminat cu focuri de arma aseara, la o terasa din Ramnicu Valcea. Sase baieti au fost implicati in scandal, iar unul dintre ei este baiatul unui procuror.

Deocamdata nu este clar daca acesta a fost agresor sau victima si nu se stie nici care a fost cauza scandalului. Cert este ca, dupa rafuiala, unul dintre combatanti a ajuns la spital impuscat in abdomen, in picior si in ureche.

Cei patru tineri care se aflau la o terasa din cartierul Ostroveni au fost abordati de alte doua persoane. A urmat un schimb de replici, iar spiritele s-au incins repede. Ca sa-si impuna punctul de vedere unul dintre tineri a scos un pistol.

In timpul altercatiei, si cel care a scos pistolul a fost ranit, asa ca a ajuns si el la spital. Imediat, rudele si prietenii celor doi tineri au inconjurat spitalul. Mascatii i-au impiedicat sa dea buzna peste medici. Intre timp politistii au inceput cercetarile si i-au identificat pe cei sese tineri implicati in scandal.

Daca se va dovedi ca nu a tras in legitima aparare, cel care a scos pistolul ar putea fi acuzat de vatamare corporala. Cu dosare penale s-ar putea alege si ceilalti tineri implicati in scandal.

FOTO: blogs.babycenter.com

VIDEO! Medici acuzati de malpraxis la Spitalul Judetean din Targu Jiu... Bacalaureat 2012: Elevii s-au dotat cu telefoane destepte si si-au lasat cunostintele acasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x