Antena Căutare

Adriano, suspectat de politie de legaturi financiare cu traficanti de droguri din Rio de Janeiro

Noul atacant al formatiei AS Roma, Adriano, este suspectat de legaturi financiare cu o retea de traficanti de droguri din Rio de Janeiro. Fostul varf de la Flamengo a fost audiat timp de o ora de politia braziliana, iar la iesire a refuzat sa dea orice declaratie mass-mediei. Adriano a fost insotit la audieri de avocatul sau, Adilson Fernandes.


Politia ancheteaza si doua fotografii in care apare Adriano. Intr-una din aceste fotografii, atacantul brazilian face cu degetele initialele "CV" ale factiunii criminale Commando Vermelho din Rio, iar in alta tine in mana o pusca, precum un traficant. Fotografiile au fost luate de la jucatorul brazilian atunci cand locuia la Como, langa Milano, si evolua pentru Inter (pana in aprilie 2009). Agentul jucatorului a afirmat ca arma din fotografie e de fapt "o replica folosita pentru jocurile de paintball".

Adriano se afla la cea de-a doua serie de audieri, in mai putin de trei luni, dupa ce la finele lui martie a trebuit sa dea explicatii cu privire la una dintre motocicletele sale, care a fost inregistrata pe numele mamei unui traficant de droguri si pe numele unuia dintre prietenii sai din copilarie, Paulo Rogerio de Souza Paz. Nici acest caz nu a fost inca inchis.

VIDEO Zimbabwe - Brazilia 0-3/ Vezi si alte rezultate!... VIDEO Franta - China 0-1 "Cocosii" s-au facut pui!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x