Antena Căutare

Amical de lux pe Stadio Da Luz: Benfica - Figo&friends 5-1

Figo si prietenii sai au strans 200 000 de euro numai din bilete, dupa amicalul de 5 stele cu Benfica, jucat in direct la GSPTV. A fost insa un scor nu tocmai amical. Benfica a batut cu 5-1! Surprinzator, pe teren a fost un jucator chiar mai gras decat Ronaldo!

Benfica i-a batut pe Figo si pe prietenii sai in amicalul de lux de pe Stadio Da Luz. Revenit dupa mari probleme de sanatate in timpul Campionatului European, Eusebio a dat lovitura de incepere.

In minutul 24, portarul de 40 de ani, Toldo, a luat gol de la olandezul Ola John. Pe finalul primei reprize, a intrat pe teren un jucator chiar mai gras ca “Grasutul” Ronaldo, Fernando Mendes, fost fotbalist la Benfica.

Dar nici gabaritul depasit al lui Mendes nu i-a ajutat pe Figo si pe ai lui. Benfica a mai inscris un gol. Bruno Cesar a dat o pasa senzationala de langa bara, iar Mora a trimis mingea-n poarta.

Portughezii au prins curaj si au marcat pe banda rulanta, fara sa mai tina cont ca e un amical! Mora a mai lovit o data, dar din penalty. Iar Mantorras si-au trecut si el numele pe tabela de pe Da Luz.

Hugo Felipe Vieira l-a facut pe Figo sa regrete ca s-a pus cu Benfica. A dat golul de 5-0! Arbitrul a fost insa prietenos cu Figo si ai lui si le-a dat cadou un penalty. Dwight Yorke a dat bara gol!

"Pisica" a facut-o de oaie! Lobont a luat gol din foarfeca dupa o degajare gresita cu mana!... Romania, doar 4 echipe in cupele europene, sezonul 2013-2014. Campioana va juca trei tururi preliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x