Antena Căutare

Crina Abrudan, din Londra: Atleta Voula Papachristou, exclusa din delegatia Greciei dupa ce a postat pe Twitter un mesaj rasist

Atleta greaca Voula Papachristou, care urma sa concureze in proba de triplusalt, a fost exclusa din delegatia tarii sale pentru Jocurile Olimpice de la Londra, dupa ce a postat unui mesaj cu tenta rasista pe Twitter.

Miercuri, sportiva de 23 de ani a scris pe contul personal de pe cunoscuta retea de socializare „Cu atatia africani in Grecia, cel putin tantarii West Nile vor manca hrana de acasa”. Ulterior, ea a sters acest mesaj, dupa ce a primit numeroase critici si a publicat un comunicat in care a precizat ca regreta profund afirmatiile facute.

Cu toate acestea, Comitetul Olimpic din Grecia a decis excluderea atletei din delegatia elena motivand decizia prin faptul ca respectivele comentarii sunt „contrare valorilor si idealurilor miscarii olimpice”. Papachristou risca acum sanctiuni din partea Comisiei de disciplina a Federatiei elene de atletism, care va analiza cazul sau.

Foto: domaingang.com

Mutu vrea sa revina la Dinamo... Vezi aici intreg calendarul JO Londra 2012!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x