Antena Căutare

Bourceanu terorizeaza vestiarul Stelei

Nu doar Duckhadam a suferit de pe urma interactiunilor cu capitanul Stelei, ci si Mache sau Tatarusanu.

In momentul in care a venit de la Poli Timisoara, Bourceanu a devenit favoritul lui Gigi Becali. Acesta l-a numit „Gladiatorul de la mijlocul terenului si i-a oferit banderola de capitan."

Totusi, jucatorul ce pana de curand deborda de modestie s-a transformat intr-un capcaun in vestiarul Stelei. Primul care a avut de suferit a fost Marius Ianuli, zis si Mache, cel care a fost numit „sifonul lui Meme Stoica" de catre Bourceanu. Ulterior, Ilie Stan i-a cerut lui Gigi ca Mache sa stea cat mai departe de echipa.

Au urmat Tatarusanu si Stanca, cei doi portari din lot, carora galateanul le-a transmis ca dorm in poarta in timpul meciului. Ultimul pe lista se afla Duckhadam, cel pe care inchizatorul l-a rugat sa nu mai vorbeasca atat de mult la televizor.

Curios e faptul ca la echipa nationala Bourceanu a petrecut foarte mult timp cu Goga si Sepsi, fostii lui colegi de la Timisoara, ignorandu-i pe actualii coechipieri de la Steaua.

Foto: Intact Images / EPA

Bonera la Rubin Kazan?... Oleg Blohin, antrenorul Ucrainei pana in 2014...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x