Antena Căutare

Callum Hudson-Odoi, reţinut de poliţie după un scandal cu o femeie

Jucătorul echipei Chelsea Callum Hudson-Odoi a fost reţinut de poliţie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după un scandal cu o femeie, informează presa engleză.

Potrivit The Sun, internaţionalul englez de 19 ani (trei selecţii) a cunoscut o tânără pe reţelele de socializare şi a invitat-o la locuinţa lui din Londra. După un incident între cei doi, tânăra a sunat la poliţie. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, care a transportat-o pe femeie la spital. Poliţiştii l-au reţinut pe jucător şi au revenit la locuinţa lui, pentru a continua investigaţiile.

"Poliţia şi Serviciul de Ambulanţă din Londra au fost chemate duminică, 17 mai, la ora 03.53, de o femeie care nu se simţea bine", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Hudson-Odoi a fost unul dintre primii fotbalişti din Marea Britanie infectaţi cu noul coronavirus, în luna martie. El s-a vindecat de Covid-19.

În septembrie trecut, el a devenit unul dintre adolescenţii cel mai bine plătiţi din fotbalul mondial, după ce a semnat prelungirea contractului cu Chelsea, cu un salariu de 180.000 de lire sterline (200.000 de euro) pe săptămână.

Sursa : news.ro

Toni Kroos: Dacă Germania nu-şi poate duce campionatul la bun sfârşit, cine o poate face?... Sezonul fotbalistic în Scoţia a fost oprit definitiv, Celtic a fost declarată campioană...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x