Antena Căutare

Canalul TV Showtime ii garanteaza lui Lucian Bute 6 milioane de dolari

Bursa de 2 milioane USD pe meci si o confruntare cu invingatorul Super Six au fost argumentele care l-au indepartat pe campionul roman de HBO.


A castigat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie pe 19 octombrie 2007, dupa ce l-a trimis in lumea viselor pe columbianul Alejandro Berrio, meci pentru care a primit 200.000 USD. De cand a intrat in posesia centurii cu diamante, bursele lui Lucian Bute au avut o crestere insemnata, ultima victorie, cea de luna trecuta, fiind rasplatita cu un milion de dolari. Cariera profesionista perfecta de pana acum a lui Bute (27 de meciuri, 27 de victorii, 22 prin KO) i-a marit contul cu cateva milioane de dolari, aproximativ 5 numai din burse, din care n-a ramas insa decat cu jumatate.

Anuntul facut exact acum o saptamana de vicepresedintele executiv al Showtime Sports, Ken Hershman, si de presedintele clubului Interbox, Jean Bedard, intr-o conferinta de presa, la Las Vegas, ca pugilistul Lucian Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri (trei - n.r.) cu postul TV, echivaleaza cu 6 milioane de dolari pentru campionul nascut la Pechea. Bursa lui Bute va fi de 2 milioane de dolari pe meci, marea provocare reprezentand-o un „fight" de unificare a centurilor (WBC, WBA si IBF) cu invingatorul din Super Six.

citeste articolul complet pe Financiarul.com

Rapid - U Cluj, in direct de Antena 1, vineri, 19 noiembrie, ora 20:30. Vezi programul etapei a-16-a!... Rugby: Uruguay - Romania 21-21/ Stejarii, foarte aproape de calificarea la CM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x