Antena Căutare

Cea mai rapida eliminare din Liga 1: Tanasa, la cabine dupa numai 22 de secunde

Partida cu Ceahlaul a inceput cum nu se putea mai prost pentru CS Mioveni. Argesenii s-au vazut in 10 inca din primul minut al partidei, dupa ce Tanasa a fost eliminat pentru un fault extrem de dur la mijlocul terenului.

UPDATE: Ceahlaul Piatra Neamt s-a impus la Mioveni cu scorul de 2-1 prin reusitele lui Stana si Constantinescu. Pentru gazde a redus din handicap fundasul Adrian Iordache.

La numai 22 de secunde dupa start, Tanasa l-a calcat pe picior pe Stana, iar arbitrul Cojocaru n-a avut nici un fel de retineri ca sa-l trimita la vestiare (foto dreapta).

Eliminarea lui Tanasa devine astfel cea mai rapida din campionatul intern. Trimiterea atacantului la cabine i-a afectat imediat pe jucatorii argeseni, care s-au vazut condusi din minutul 6, dupa super-golul lui Stana.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Sion ar putea fi nevoita sa plateasca daune adversarilor daca va fi integrata in Europa League... Bute a trecut proba cantarului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x