Antena Căutare

Conducerea lui ”U” aduce dovezi: ”Exista bilete la derby care costa un leu si se impart prin Cluj!”

Directorul executiv al lui U Cluj, Cosmin Irimies, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa astfel de tichete de acces la meciul de sambata.

Oficialii CFR-ului au anuntat ca preturile biletelor la derby-ul de sambata sunt aceleasi pentru toata lumea si sunt cuprinse intre 150 de lei si 250 de lei. Conducerea lui "U" a facut dovada ca lucrurile nu stau tocmai asa.

La conferinta de presa de azi, directorul executiv Cosmin Irimies a aratat presei bilete care valoreaza un leu si care ar circula in randul fanilor lui CFR Cluj. "Presa a sesizat in urma cu mai mult timp ca preturile la bilete vor fi foarte mari si se spunea ca sunt aberatii. Acum , tot presa a mentionat ca CFR Cluj imparte invitatii prin oras si din nou credeam ca sunt aberatii. Se pare ca , de fiecare data cand ne gandim la aberatii, ele se dovedesc a fi fapte reale. La club au sosit mai multi suporteri ai Universitatii, care ne-au adus biletele sa le vedem. Au valoarea de un leu si se impart prin oras. Avem vreo 50-60, se pot vedea", a spus Irimies.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Portugalia a facut scor de tenis cu Bosnia. Vezi rezultatele din barajul pentru Euro!... Ce Steaua sau Dinamo? Chipciu e dorit in Portugalia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x